Center for ADHD søger psykolog eller familiebehandler med konsulentpotentiale

Center for ADHD søger psykolog el. familiebehandler med konsulentpotentiale

Vil du hjælpe børn med opmærksomhedsvanskeligheder og deres familier til at skabe bedre hverdage både hjemme og i barnets daginstitution og skole? Har du solid faglig ballast og er du en sejtrækker med gennemslagskraft og stærke relationskompetencer? Er du optaget af at skabe bedre vilkår for børn med neuropsykiatriske udfordringer og kan du begå dig i tværprofessionelt samarbejde? Og kan du se dig selv være en del af en lille selvejende organisation med både store ambitioner og armbevægelser?  Så er du måske lige den nye kollega, vi leder efter til Center for ADHD. 

Om jobbet: 

Som psykolog/familiebehandler i Center for ADHD har du mange forskellige typer opgaver og du skal være indstillet på en omskiftelig hverdag. 

De primære er vores familieorienterede indsatser, herunder undervisning, rådgivning og behandling i forhold til børns trivsel i almindelighed og i forhold til familier som har et barn med ADHD eller lignende udfordringer. Derudover vil du kunne få opgaver ift. kompetenceudvikling og formidling af viden om ADHD til professionelle omkring børn og familier. Endelig indgår Center for ADHD i forskellige projekter og forskningssamarbejder i samarbejde med andre aktører indenfor feltet. Centeret huser endvidere DUÅ Danmark, som står for uddannelse og certificering af DUÅ-medarbejdere i kommuner landet over. 

Nogle opgaver løses i makkerpar og andre er du mere selvstændigt ansvarlig for. Gennemgående for alle opgaver er, at du lykkes med at skabe gode samarbejdsrelationer, kommer helt tæt på og følger til dørs. Du vil blive uddannet i De Utrolige År (DUÅ) og du vil opleve, hvordan det, at vi tør blive meget konkrete og handlingsorienterede skaber udvikling og gør en reel forskel for børn og familier såvel som professionelle. 

I Center for ADHD holder vi forældrekurser, når det passer med forældrenes arbejdstider. Derfor skal du være indstillet på, at der i gennemsnit vil være en til to sene dage til senest kl. 19.00. Af og til vil der være rejsedage med overnatning. Du har selvfølgelig selv indflydelse på at planlægge og tilrettelægge din arbejdstid ud fra opgaverne. Vi følger skolernes ferier. 

Derfor skal du vælge os

Center for ADHD blev oprettet for ni år siden og er en lille, fleksibel organisation med store ambitioner. Vi er drevet af at skabe bedre vilkår for børn med ADHD eller lignende vanskeligheder. Vores tilgang til ADHD er funktionel, vi er mere optaget af hele barnet og hans/hendes kompetencer, handlemuligheder og trivsel end af diagnosen (diagnoserne?) i sig selv. Med afsæt i De Utrolige År (DUÅ) øver og udvikler vi forældres og professionelles kompetencer og kobler højt specialiseret pædagogisk og psykologisk viden med jordnære redskaber, som forældre og fagpersoner kan bruge i deres hverdag. 

Her er fagligt ambitiøse og gode kolleger, du vil få stort selvstændigt ansvar og mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og være med til at præge Centrets udvikling, så vi bliver endnu dygtigere til sammen med forældre og professionelle, at skabe bedre liv for børn med uro og opmærksomhedsvanskeligheder. 

I Center for ADHD stræber vi efter både at være lærende og resultatorienterede sammen – og så vil vi også gerne have et både støttende og udfordrende professionelt fællesskab, hvor der er plads til gode grin. Læs mere om Center for ADHD her

Din profil 

Vi leder efter dig, der: 

  • Er uddannet psykolog eller har en anden relevant uddannelse og efteruddannelse
  • Har mere end fem års erhvervserfaring med solide resultater enten som familiebehandler, efterspurgt PPR- eller AKT medarbejder

Vi håber, at du derudover har: 

  • Erfaring med at arbejde med evidensprogrammer såsom DUÅ, PMTO eller MST
  • Indgående kendskab til ADHD, autisme og anden hyppigt forekommende komorbiditet
  • Indgående kendskab til – og succes med – inklusionsindsatser fra praksis i skoler og/eller dagtilbud
  • Erfaring og motivation for også at arbejde med tolk i familier med dansk som andetsprog 

Andre vil beskrive dig som relationskompetent og en faglig autoritet, du både kan være initiativrig og gå foran og lydhør og give følgeskab. Du er smittende positiv og motiveres af at skabe forandringer – også når der ikke kun er medvind på cykelstien!

Løn og ansættelsesvilkår: 

Der er tale om en fuldtidsstilling og din løn forhandler vi på plads ud fra dine kvalifikationer og kompetencer. Vi plejer også at skele til overenskomsterne på området. 

Vi regner med, at du kan starte formelt d. 1. november 2019 og derudover kan sætte tid af til en introdag d. 10. oktober og et DUÅ Basic kursus d. 30. og 31. oktober og 1. november. Når du har uddannelsen bliver du klar til at gå i gang med den første forældregruppe sammen med en erfaren kollega allerede i din første måned. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet og match til din profil, eller ønsker du at vide mere end, hvad der fremgår af opslag og hjemmeside er du velkommen til at ringe til Centerchef Marie Stegger Sørensen på tlf.: 5373 5703

Send din motiverede ansøgning og c.v. til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest kl. 16.00 d. 10. september 2019. 

Vi afholder første samtalerunde fredag d. 20. september og anden samtalerunde tirsdag d. 24. september. Kandidater, der går videre til anden runde, vil skulle udfylde en personprofiltest og skulle forberede et mindre oplæg.